Bruidsvisagie Reeuwijk

Een dag waar je zo lang naar hebt uitgekeken, de dag dat je de liefde viert… Je gaat trouwen en deze dag is helemaal van jou! Daar hoort de meest mooie make-up bij. Een look die past bij jou als persoon, jullie liefde en de setting. Laat je bruidsmake-up doen door View on Beauty in Reeuwijk en wees verzekerd van een onvergetelijke indruk!

Bruidsmake-up, wat is belangrijk?

Wanneer we elkaar ontmoeten tijdens het intakegesprek, neem ik alle tijd om jou en jouw wensen te leren kennen. We bespreken alle details die van belang zijn voor de perfecte look. Ga je voor klassiek en romantisch, mag het juist wat speelser of wil je een strakke en moderne look creëren? Alles is mogelijk.

Met een juist aangebrachte make-up benadruk ik de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!

Tijdens de trouwdag

Op jouw trouwdag zorg ik voor de perfecte make-up, welke we tijdens het intakegesprek hebben besproken en getest. Natuurlijk kan ik je ook helpen bij het aankleden en het plaatsen van de sluier, zodat je helemaal klaar bent om naar het altaar te lopen…

 

Mijn werk is pas echt af als jij tot in perfectie bent opgemaakt en je de best mogelijke versie van jezelf bent!