Reviderm

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Om dat tegen te gaan heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met 9 exact op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen.

Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling met Reviderm microdermabrasie in de salon en vertraag je tegelijkertijd het verouderingsprocess van je huid.

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid. De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat.

Jean d'Arcel

55 jaar ervaring, expertise en succes.

Het merk is een familiebedrijf en is ontwikkeld vanuit de traditie van Franse cosmetica. Door voortdurend op zoek te gaan naar state-of-the-art ingrediënten, zorgt JEAN D'ARCEL ervoor dat u uw schoonheid kunt behouden. JEAN D'ARCEL biedt comfortabele beauty behandelingen in een enorme variëteit. Het assortiment vertegenwoordigt kwaliteit en volledigheid. JEAN D'ARCEL biedt beauty concepten met verzorgingsproducten voor dames en heren, make-up, parfums en lichaamsproducten. Dankzij het uitgebreide aanbod van productlijnen kan er voor elk huidtype een persoonlijke beautyroutine worden samengesteld. Voor iedere man en vrouw en ieder huidtype en budget.

Gencos

Ahava

Het verhaal van Ahava begint bij de Dode Zee, waar het meest mineraalrijke water ter wereld te vinden is. De oprichters van Ahava zagen hoe toeristen flessen vulden met dit water, om hun huid mee te verzorgen. Dit was de inspiratie voor het ontwikkelen van producten met de kracht van de Dode Zee, zodat iedereen zijn of haar huid kan verzorgen met het mineraalrijke water.

Alle AHAVA producten zijn:

  • Vrij van parabenen
  • Vrij van synthetische geurstoffen
  • Vrij van sulfatenVrij van minerale oliën
  • Vrij van GMO’s
  • Vrij van SLS en SLESGetest op allergieën
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Vrij van dierproeven

Pupa Milano

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De producten worden over de hele wereld verkocht. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. De producten van Pupa zijn geschikt voor elk huidtype. Pupa is altijd bezig met evolueren dankzij wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste technologieën en innovatie. Kortom, Pupa is make-up en huidverzorging met een topkwaliteit en aantrekkingskracht!

beMineral

beMineral is een zuivere, minerale make-uplijn ontwikkeld door Greet Hoedeman, eigenaar van ‘Beauty Inn Health & Beauty Center’ en groothandel ‘Beauty Injection’ in Nieuwegein. Op de markt gebracht in augustus 2012. De lat lag hoog bij de ontwikkeling. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt! De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen waardoor de beMineral producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.