Permanente make-up Reeuwijk

Je natuurlijke schoonheid accentueren en je features benadrukken? Dat kan met permanente mak-up! Bij deze techniek wordt er pigment in de huid gebracht, die de liplijn, wenkbrauwen of de eyeliner meer vorm, volume en kleur geeft. Doordat ik al jarenlang mijn permanente make-up specialisatie heb, ben je bij View on Beauty in Reeuwijk aan het juiste adres voor natuurlijke, mooie en kwalitatieve PMU.

Permanente make-up, hoe werkt dat?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Anders dan bij tatoeages, vervaagt permanente make-up, omdat deze minder diep in de huid wordt gezet. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi.

Wat zijn de mogelijkheden met permanente make-up?

Het is mogelijk om je lippen, ogen en wenkbrauwen te laten pigmenteren.

  • Lipcontour/lipliner: Deze techniek is ideaal om de mond weer vol en strak te maken. Deze lijntjes kunnen met heel natuurlijke zachte kleuren worden gezet, maar ook met volle, diepe kleuren.
  • Eyeliner: Er kunnen verschillende eyeliners gezet worden en op verschillende manieren. Houd je van ingetogen en klassiek? Of mag het juist opvallend zijn? We bespreken jouw wensen tijdens het intakegesprek. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een bruine of blauwe eyeliner te zetten.
  • Wenkbrauwen: De juiste wenkbrauwen laten je ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Twijfel niet langer en laat je wenkbrauwen verbeteren met permanente make-up. Je zult verstelt staan van de wakkere en open blik die je hebt na PMU wenkbrauwen.
  • Medische permanente make-up: Heb je last van pigmentatie storingen, alopecia of littekens? Door middel van permanente make-up kan ik deze minder zichtbaar maken.

Waarom jij kiest voor SkinView voor jouw permanente make-up

  • Natuurlijke resultaten staan voorop.
  • GGD gecertificeerd.
  • Vakkennis door verschillende trainingen en masterclasses altijd up-to-date.
  • Kwalitatief materiaal, zoals het PMU apparaat en de pigmenten.

Intakegesprek permanente make-up

Tijdens de intake kijken wij samen naar de methode welke het beste voor jou geschikt is. Van shadow wenkbrauwen, hairstroke, ombre, of powder wenkbrauwen, naar fijne dunne eyeliners tussen de wimperhaartjes en het strakker maken van de natuurlijke Liplijn. Iedere zone wordt twee keer behandeld en waar nodig kunnen er nabehandelingen volgen.

Iedere 1,5 a 2 jaar is een retouch behandeling van de permanent make-up mijn advies.  Zo blijft de kleur en de vorm het allermooist.  

Jij als klant staat centraal bij PMU SkinView. Belangrijk voor mij is dat iedere klant naar buiten loopt met een grote glimlach, omdat je precies dat hebt gekregen wat je wilde. Ik streef altijd naar de perfecte uitkomst en het beste resultaat. Twijfel niet langer en accentueer jouw eigen schoonheid met permanente make-up bij SkinView in Reeuwijk.

Jouw natuurlijke schoonheid accentueren? Maak je afspraak voor permanente make-up door dé specialist op dit gebied: Priscilla Prins!